Franca – zvicra 0:0

Franca dhe Zvicra luajten sonte lojen e tyre dhe u mjaftoi ti kenë dy vendet e para në grup.Franca të parin dhe Zvicra të dytin.kishte edhe raste në të dy anët,ndërsa shqiptarët e Zvicres nuk ishin në nivelin që edhe pritet prej tyre.Francezët si të parët në grup do të luajnë më 26 qershor në lyon me një të tretin nga grupet tjera.1_0_19_2B66_3F3_1_C00000_0_0_0

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close