…Dhe ministri Agani,nuk jep dorëheqje por lirohet nga detyra!!

Këta ministrat tanë edhe kur e dinë se janë nën hetim se kanë kryer ndonjë vepër jashtligjore,lëre se presin momentin e fundit për atë që do duhej ta bënin,e ajo është të dorëhiqeshin,por edhe kur e bëjnë mundohen ta bëjnë me marifete dhe i bien rrotull edhe me pëlqimin e eprëorit të tyre e që në këtë rast është kryeministri.Dhe merreni me mend,ai prap nuk dorëhiqet,por gjenë s’bashku me eprorin një term më të butë se po i humbka burrrëria.e dalin me komunikim për media e thonë se Ministri Agani paska kërkuar për lirim nga detyra e ky ia paska pranuar kërkesen,qasht veq hajt se k’tu gja të keqe s’paska hiq.Hajde mentalitet hajde!!

398999211lajmetari398999211

 

 

Dhe thuhet si vijon:Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, me kërkesë të Ministrit të Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Ferid Agani, e ka liruar atë nga kjo detyrë.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close