Gjermania dhe Polonia me fitore në grupin C

Paris Grupi C – Gjermania me shanse,por të pa realizuara,dhe me një gol që i mjaftoi të ketë vendin e parë në grup,përderisa Irlanda Veriore me një lojë që mundohej pak a shumë ti bëjë ballë Gjermanisë por pa sukses.Golin për Gjermaninë Gomez 0 : 1 min 30′

Marseille-Polonia dhe Ukraina me një lojë përafërsisht të njejtë por me një gol të polakve të cilëve ua siguroi fitoren dhe vendin e dytë në grup.Golin për Poloninë e shënoi 0 : 1 Blaszczykowski min 54′.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close