Murat Ajeti Punëtor administrate në LDK akuzon Rëndë Ismet Beqirin

Ky punëtor i administratës së LDK akuzon udhëheqjen e kësaj partie e posaqërisht Ismet Beqirin se që nga ardhja e tij Sekretar Partie të drejtat dhe pagat e tyre janë zvogëluar.
Në këtë këta kanë bërë ankesë dhe kërkesë për rritjen e pagave,por jo që janë rritur ato pas risistemimit por janë zvogëluar dhe punëtorët janë kërcënuar me largim nga puna.Ai thotë se z.Beqiri i ka thirrë një nga një në zyre dhe i ka shntazhue.Ata që nuk kanë ba kërkesa janë avancua deri edhe në drejtor thotë z.Murat Ajeti një nga punëtort e kësaj administrate dhe i prekur dhe protestues kundër masave të reja.
krejt këtë ai e ka thënë në RRokum TV në emisioni RrokumRroll.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close