Milo Đukanović:Rusia e përfshirë në organizimin e protestave antiqeveritare në Podgoricë


Qeveria Malazeze ka vlersuar sonte se brengosja e ministrisë së punëve të jashtme të Federatës Ruse për kinse përdorimin e e forcës së tepruar nga organet e rendit ndaj protestuesëve në protestat e Podgoricës,vërteton qëndrimin e bazuar të kryeministrit Malazez Milo Đukanović,se Rusia ishte përfshirë në ato protesta.

nato maz

Đukanović edhe më heret ishte prononcuar për këtë qështje në një intervistë dhënë televizionit shtetrorë kroat ku kishte thënë se nacionalistë serb dhe rusia luajnë rol aktiv në organizimin e protestave për ndrrimin e qeverisë,dhe kursit politik të shtetit malazez.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS:
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close