Putin porositë Dumën:Rusia duhet me i reagu “agresivitetit” të NATO-s

Sipas Putinit NATO po rritë retorikën agresive dhe se Rusia qenkësh e detyruar me marrë masa reciproke.

putin-duma
“Tani përsëri,mu sikur ishte para luftes së dytë botërore,nuk po shohim retorikë pozitive reciproke.Përkundrazi,NatO po forcon retorikën e saj agresive dhe aksionet e saj agresive në afërsi të kufijëve tanë”,ka thënë Putin duke iu drejtuar deputetëve të Duma-s,parlamentit Rus.
i ka shtuar “Rusia ,në këto kushte është enë obligim që ti kushtojë vëmendje të posaqme zgjidhjes së detyrave në lidhje me ngritjen e kapaciteteve mbrojtëse të vendit”.

….kështu flasin të gjithë ata që dëshirojnë luftë,ata akuzojnë të tjerët se po bëjnë të njejten për ti arsyetuar ambiciet e tyre luftarake!

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close