Hungaria e para në grup,Portugalia e treta,por që të dyja në roundin tjetër

Me një furi futbollistike në përfundim të ndeshjeve në grupin F ,Hungaria dhe Portugalia kanë arritur të kalojnë nëroundin tjetër.Loja përfundoi me rezultatin 3:3.Me që rast 3 here iu desht Portugalisë të ndjek avansimin e Hungarezëve dhe të barazojë rezultatin.Hungaria në përfundim doli e para,përderisa Portugalia doli e treta dhe i iku Kombtares sonë.
Golat 1:0 për Hungarinë Gera 19′,barazoi 1:1 Nani 42′,2:1 Dzsudzsak 46′,2:2 Ronaldo 50′,Dzsudzsak 55 3:2 ,dhe barazoi për Portugalinë Ronaldo në min 62′ 3:3.

1_0_19_2B66_3F3_1_C00000_0_0_0

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close