Irlanda mposhtë Italinë,dhe kalon në roundin tjetër duke dërguar Turqinë për m’shpi

Irlanda për here të parë në historinë e saj e ka kaluar roundin e parë dhe ka kaluar në të teten e finales duke mundur Italinë me 1:0.Edhe pse në një lojë paksa e nivelizuar në mes të dy ekipeve në min 85 ‘ për Irlandën ka shënuar Brady.
Me këtë gol ai ka dërguar ekipin e vet në roundin tjeter dhe i ka fundosur ëndrrat e Turqëve.

copert

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close