Këto janë qiftet e ndeshjeve të së tetes së finales së EURO 2016

Tanimë vetëm se janë të njohura qiftet e të tetës së finales EURO 2016,përderisa do ta kemi një derbi mu sikur të jetë reprizë e finales së 2012,kur janë takuar Italia dhe Spanja.
Interesante do të jenë edhe ndeshjet,Anglia-Islanda ,Zvicra -Polonia,Portugalai,kroacia….

Më poshtë në foto i keni të gjitha ndeshjet dhe orarin,si dhe terminet planin e rundeve të mëtutjeshme të kampionatit.

PLANI

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close