Në Romani,pesë të vdekur e disa në komë nga vala e të nxehtit që ka kapluar këtë vend

heatwave1

Sipas njoftimeve të mbrëmëshme të shërbimitë ndihmës së shpejtë Rumun,nga të nxehtit e madh që ka kapluar këtë vend kanë vdekur pesë persona,përderisa dy janë në komë nga vapa.

Ky shërbim ka njoftua se tre burra kanë ndrrua jetë sot përderisa ishin duke punuar në fushë,ndërsa dy ndrruan jetë në veri të vendit.
Temperatuar në Romani ishte 35 gradë në pjesën më të madhe të vendit,dhe se kështu do mbajë deri të shtunen paralajmrojnë meteorologët.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close