Merkel: Bënë thirrje Brukselit për ti ruajtur ” marrëdhëniet e ngushta në të ardhshmen” me Britaninë

Në fjalimin e saj të parë publik që nga kur Britanikët mbështetën një votë për Brexit, kancelarja gjermane bëri thirrje Brukselit për të ruajtur ” marrëdhëniet e ngushta në të ardhshmen” me Britaninë.

Angela-Merkel-683054

Zonja Merkel tha se ne jemi “duke jetuar në një botë të trazirave” dhe se ajo i bëri thirrje Evropës të mbeten “të qetë dhe të bashkuar” në prag të rezultatit historik të Brexit.

Ajo tha:. “Ne duhet të qëndrojmë të qetë dhe të bashkuar Ne kemi nevojë për të bërë analiza dhe vendime të përbashkëta.

“Ne duhet të sigurohemi se Evropa është e larmishme dhe e ndryshme ashtu sikur njerëzit e BE-së janë

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close