Albini thotë se prona private në Kosovë është më e shenjtë se jeta e njeriut

A jetojmë në një Kosovë ku jeta e një njeriu është e shenjtë apo prona prvate?Pyet Albini në emisionin Argument plus të RTV 21.17 pas lufte ne nuk kemi realizuar jetë komunitare në Kosovë,ne nuk duhet të kemi vetëm asfalt në Kosovë dhe nëpër lagjet tona por qerdhe,pishina etj.E këtu tek ne 90 përqind shkon për asfalt,ku pastaj fillojnë manipulimet,me mjetet e ndara për këtë gjë sepse edhe aty nuk se shpenzohen të gjitha mjetet që dedikohen për këtë gjë por gjysma shkon për akomodimet e atyre që merren me këto punë.

1_0_1_460_4F4C_16E_A00000_0_0_0

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close