Ja si e quan Albin Kurti,Kryetarin e Kosovës,Thaçin

Në intervisten për RTV në emisionin “Argument plus” Albini Thotë se “Thaçi kishte nofken Gjarpri,por ai gjarpër nuk ishte Ilir por Indian,dhe se ai vallzon sikur ai gjarpëri indian kur i fishllon ai me fyell.E ky po kërcen sikur po i bie fyllit Vucic,dhe shton se ky njeri nuk e meriton atë vend ku tani është ,kosova ka një president që u ka falur toka të huajve si tradhtar e kriminel dhe është president i ashtuquajtur .Ai po ashtu e quan Esat Pashë Toptan”.

albbin

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close