Pas Brexit,Britania do ta ketë një tjetër referendum,atë për qëndrim në BE?

Tani pas referendumit për Brexit a do të ketë një referendum si Bstayin ose kështu diçka?
Në fakt janë mbledhur mëse gjysmë milioni nënshkrime të një peticioni të ri për të shpallur një referendum të ri por imagetani për mbetjen e Britanisë së Madhe në BE.
Dhe siq njoftojnë mediat,për vetëm disa orë janë mbledhur 100 000 nënshkrime,e që do me thënë se peticioni duhet të merret patjeter parasyshë në debatin parlamentar,në periudhen kohore më së largu prej një viti.Interesante ishte se shumë shpejtë numëri i të interesuarëve për këtë peticion e kaloi gjysmë milionin.
Mu për këtë arsye edhe webfaqja e peticionit ishte jashtë funksionit.sepse ishte e ster ngarkuar nga kërkesat.Dhe për këtë ka folur edhe zëdhënsja e dhomës së ulët të parlamentit e cila ka thënë “Portali nuk është në funksion për shkak të numërit të madh të shfrytëzuesëve për një moment,vetëm për një peticion,numer ky shumë më i madh se në çdo rast tjetër”.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close