Shaqiri fantastik,por nuk ka mjaftuar për Zvicrrën

Xhaka,Mehmedi,Behrami,Shaqiri,një plejadë futbollistash shqiptar që ende kishin mbetur në kampionatin Europian në Francë,kuptohet duke mos harruar Mustafin që luan për gjermaninë,por që nga loja e sotme nuk janë më as ata sepse humbën pa meritë nga Polonia.

1_0_19_2B66_3F3_1_C00000_0_0_0 (5)
Për poloninë ka shënuar Blaszczykowski në min 39′ dhe në minutën 82′ me një gol fantastik të Shaqirit ka barazuar Zvicërra në 1:1,me të cilin gol e ka shpënë Zvicërren në vazhdime pas lojes së rregullt që ka përfunduar me rezultatin 1:1.Edhe koha shtesë e lojls nuk përcaktoi fituesin edhe pse Shaqiri & Co ishin një milje më të mirë se ata të Polonisë.E ajo që nuk është dashur të ndodhë,ka ndodhë,loja ka shkuar në Penallti,ku ka fituar Polonia 5 me 4!

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close