Shikoni pamje shqetësuese të shkrirjes së shtresave të akullta në Groenland!


The New York Times të martën paraqiti një qasje inovative të re: Pamjet e marra via një drone që tregon se si shkrihen shtresat e akullit në Groenland .

newyork times 1

shikonie dhe ju do të përjetoni pamjet befasuese e “një nga shkrirjet më të mëdha dhe më të shpejtë të shtresave të akullta në Tokë.”

The New York Times

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close