E HËNË QERSHORI -Poezi

Sarë Gjergji

Për të huaj mos më merr
as për ters
e mëri mos më mbaj
kur shkruaj dhe ditëve të tjera

WTF-JuneMoon-HEROsot
tërësisht i yti jam
e hënë

hë pra,
zëshëm
më buzëqesh,
zëshëm,
ti hânë diellore…

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close