Astronauti që la një fotografi mbi sipërfaqen e Hënës

Astronauti që la një fotografi mbi sipërfaqen e Hënës


Është astronauti Charles Duke i cili gjatë misionit Apollo 16 në Pril 20, 1972, në Hënë la fotografinë ku ishte tok me familjen tij!

moon1

E cila fotografi edhe sot gjendet mbi sipërfaqen e sajë.Dhe ku në pjesën e mrapme të sajë kish shkruar këtë:

This is the family of astronaut Charlie Duke from planet Earth who landed on the moon on April 20, 1972.” (Kjo është familja e astronautit Charlie Duke nga planeti Tokë i cili ka ateruar në Hënë në 20 prill 1972.

moon2

Kjo është foto origjinale:

moon3

proinformacion.com

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close