Sulm në Stamboll,në Aeroportin “Ataturk”,flitet për të pakten 60 të plagosur dhe 28 të vdekur (updated)

Siq njofton Reuters në tre shpërthime që janë dëgjuar sonte në aeroportin “Ataturk” në Stamboll,janë lënduar 40 persona dhe të pakten 10 të tjerë kanë humbur jetën.

Mediat lokale përcjellin deklaratat e dëshmitarëve të cilët thonëse dy meshkuj kanë hedhur granata në aeroport,përderisa disa të tjerë thonë se të shtëna janë dëgjuar nga parkingu i aeroportit.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close