Rusia do ti vendosë edhe 10mijë trupa shtesë në perëndim të territorit të saj

“Situata ushtarake dhe politike në kufijtë perëndimor të Rusisë ende është jostabile”Ka thënë Sergey Shoygu në një takim me zyrtarë Rus.

russian
“SHBA dhe vendet tjera të NATO-s vazhdojnë me forcimin e forcave të tyre ushtarake,sidomos në vendet me të cilat kufizohet Rusia”,ka shtuar ai.

Dhe mu për këtë sipas ministrit Rus Rusia do ti vendosë 10 mijë trupa ushtarake shtesë në perëndim të vendit,për shkak siq u tha të situatës “Jostabile atje”.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close