Theresa May,ministrja që nuk i dëshironte,Shqiptarët,Turqit dhe Serbet në BE,dëshiron udhëheqjen e Konservativëve në Britani

Pas referendumit për Brexit dhe paralajmrimit të Cameron për tërheqje kanë filluar të lajmrohen kandidatura për zëvendësimin e tij në krye të konservatorëve britanik.
Edhe Theresa May ministre Britanike e punëve të brendshme ka paralajmruar një gjë të tillë,duke premtuar se do ti bashkojë të gjithë Britanikët.

Theresa May
Ajo ka shkruar një letër të cilën e ka publikuar “Times” e ku shkruan:”Pas referendumitjaven e kaluar,vendit tonë i duhet nnjë lider i fortë dhe i pranueshëm,për ta tejkaluar këtë periudhë të pasigurtë politike dhe ekonomike,dhe të bëjë marrveshjet më të mira për dalje nga BE”.

Ajo paralajmron se në rast të zgjedhjes do të nisë një program reformash sociale radikale e cila sipas saj do ta bënte Britaninë një vend i cili punon për secilin.

Të kujtojmë se Theresa May kishte shtruar pytjen e asaj nëse ia vlenë zgjerimi i BE me anëtarë të rinj sikur Shqipëria,Serbia dhe Turqia.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close