“English Trump” Boris Johnson nuk do kandidojë për trashëgimtar të Cameron-it

Edhe përkunder shumë spekulimeve se Boris Johnson,një figurë udhëheqëse e kampanjës Brexit do të kandidojë për pasardhës të kryeministrit Cameron,ai e ka demantuar këtë duke befsuar të gjithë dhe ka thënë se nuk është ai i duhuri për këtë post.

b johnson

Shumë expertë kishin llogaritur me kandidimin e tij.Tani ministrja e brendshme May do mund të katapultojë në një grua të fortë të Konservativëve Britanikë.Kandidatë të tjerë janë edhe ministri i drejtësisë Gove,ai i punës Crabb,Euroskeptiku Fox,si dhe Sekretarja e shtetit në ministrinë e Energjisë Leadsom.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close