Portugalia në gjysmëfinale,pas penalltive

Pas një loje jo shumë dramatike në kohë të rregullt,ku edhe Portugalia edhe Polonia shënuan nga një gol,1:0 Lewandowski min.2′,dhe 1:1 Sanches min.33′.Me këtë rezultat 1:1 shkuan në lojën shtesë nga e cila dolën po me të njejtin rezultat,që më pastaj të shkohet në penallti nga e cila fitues edhe një here doli Portugalalia pasiqë Blaszczikowski huqi gjuajtejen e tij të radhës nga pika e bardhë e që në fund rezultoi me rezultatin 4:6 (1:1),(1:1).

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close