Gjukanoviç: Rusia duhet ta respektojë vendimin e Malit të Zi për anëtarësimin në NATO

PODGORICË, 2 korrik /ATSH-MIA/ – Presidenti i Malit të Zi, Milo Gjukanoviq e konsideroi joracionale nismën ruse për neutralizimin ushtarak të Ballkanit dhe i bëri apel Kremlinit që të respektojë të drejtën e Podgoricës për marrjen e vendimit për anëtarësimin në NATO.

milo

“Ne respektojmë historinë e marëdhënieve ruso-malazeze, por edhe Rusia duhet të respektojë të drejtën e Malit të Zi për t’i marrë vetë vendimet”, theksoi Gjukanoviç.

“Sipas vlerësimit tim, integrimi në Bashkimin Evropian dhe në NATO është pozitiv për Malin e Zi”, theksoi ai./

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close