Kjo është Shqipëria turistike e Jörg Daiber

 Kryeministri Edi Rama ka shpërndarë një video të regjisorit dhe producentit gjerman Jörg Daiber kushtuar Shqipërisë.

jorg

Videoja përfshinë pamje nga qytetet që janë në UNESCO siç është Berati, Gjirokastra dhe Butrinti por edhe qytete të tjera Kruja dhe Tirana.

Në të njëjtën kohë nuk mungojnë as pamje të mrekullueshme nga plazhet në gjithë vendin si; Ksamil, Himarë e Gjipe.

“Çfarë shije e mrekullueshme”, shkruan Rama.

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close