Kiev:Ka mundësi që gjatë vitit të ardhëshëm të ketë përleshje të mëdha të armatosura në Donbas

Këshilltari i kryetarit ukrainas,Vladimir Gorbulin tërheq vërejtjen se ka mundësi reale që do të vijë deri te përleshje të mëdha në Donbas gjatë vitit të ardhëshëm.
Ai ka thënë se heshtja e tanishme e armëve është e përkohëshme,dhe se në vetevete përmbanë rrezik të madh.

ukraine

“Realitet është se situata e tanishme në Donbas ,është vetëm një fazë në konfliktin afatgjatë e cila edhe paralajmron përkeqësim të situatës”
Konflikti Ukrainas zgjatë që nga viti 2014 kur forcat ukrainase kishin filluar opracione kundër republikave të vetshpallura Ruse,në juglindje të Ukrainës.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close