Reshjet e mëdha,shndrrojnë stadionin e futbollit në pishinë noti!!

Rehje të mëdha në qytetin Ezhou të provincës qendrore kineze Hubei ka vërshuar rrugët e qytetit me ujë dhe ka shkaktuar probleme të mëdha në transportin publik.Raportet thonë se kushte të tlla meteorologjike nuk kanë parë dekada me radhë,ku dhjetra mijëra janë evakuuar nga shtëpitë e tyre.

Heavy Rains Turn Stadium Into Bathtub

Reshje kaq të dëndura dhe të pandërprera kanë shkaktuar edhe mbushjen e stadionit të qytetit me ujë,deri sa edhe portat i ka mbuluar uji,dhe tani duket më shumë sikur një basen gjigant noti mbushur me ujë.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close