Një helikopter me 11 ushtarakë turq është rrëzuar në rajonin e detit të zi

Një helikopter me 11 ushtarakë turq është rrëzuar në rajonin e detit të zi në veri të Turqisë,kanë lajmruar mediat turke.

CmnV-t2XYAAOdNq

Agjensia Dgan ka lajmëruar se në mesin e anëtarëve të ekuipazhit ka qenë një gjeneral brigade,kolonel dhe dy majorë.
Anëtarët e ekuipazhit është dashur që të takohen me banorët lokal.Ende nuk ka informacione për ata që kanë pëësuar si dhe për shkakun e aksidentit.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close