Ja si duket objekti misterioz WT1190F,i cili në Nëntor do hyjë në orbitën e Tokës


mbeturinë kosmike

Këtë javë është shkruar dhe përfolur mjaft për një objekt misterioz që i është drejtuar tokës dhe me 13 Nëntor të premten do futet në orbiten e tokës.Në fakt që me kohë është thënë se ky objekt ;WT1190F është mbetje e ndonjë objekti fluturues hapsinor të lëshuar nga toka dhe se sipas të gjitha gjasave nuk paraqet kurrfarë rreziku për njerzimin sepse do digjet gati i tëri në orbitën e tokës.

trup artificial

CATEGORIES

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close