Banknotë e re 50 eurosh

Banknota e re pesdhjetëeuro,do të zavendësoj banknotën më të falsifikuar.Këtë banknotë e ka prezantuar ECB banka qendrore Europiane.Kjo banknotë do të duhej të vërtetoj përkushtimin e ECB-së që të shfrytëzohen para të gatshme,njofton Reuters.

Banknota e re,me portretine perëndeshës nga antika,Europes ka karakteristika të përmirësuara të sigurisë dhe pamje që shndrrohet në transparente kur kthehet nga drita,dhe do të lëshohet në qarkullim në prill të vitit 2017.
Secila banknotë do të ketë jetëgjatësi prej 4 vitesh,dhe përpunimi i saj do të kushtojë nga 6 deri në 10 eurocent.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close