Lionel Messi dhe babai i tij Jorge Horacio janë dënuar me 21 muaj burg

Futbollisti Lionel Messi dhe babai i tij Jorge Horacio janë dënuar në procesin e kontrollit në Barcelonë me 21 muaj burg. Përveç kësaj,ata janë dënuar me një gjobë prej 3.7 milion euro.

messi3
Megjithatë, ka të ngjarë që Messi 29-vjeçar, ylli i kampionëve spanjoll FC Barcelona, dhe babai i tij, nuk do të jenë të detyruar të mbajnë burgun. Kjo është e zakonshme në Spanjë, kur bëhet fjalë kundër personave që nuk kanë rënë më parë në konflikt me ligjin, dënimi me burg nën dy vjet nuk imponohet. Për më tepër Messi junior dhe babai i tij do të kenë mundësinë për të apeluar.
Babai dhe i biri sipas aktakuzës i janë shmangur tatimeve përmes kompanive fantome në Belize dhe Uruguaj mes viteve 2007 dhe 2009 e të cilat tatime arrijnë në 4.16 milionë euro.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close