Harta që tregon më së miri tensionet në rritje në mes NATO-s dhe Rusisë

Nga krizat e vazhdueshme në Ukrainë dhe Siri si dhe konfrontimi i interesave gjeostrategjike i dy fuqive të mëdha botërore si SHBA/NATO dhe Rusia,i kanë sjellë mardhëniet në mes tyre në një pikë shumë të ulët që nga mbarimi i luftës së ftohët.

Kjo situatë e tesionuar ka sjell deri te ajo që Rusia dhe NATO të ndërmarrin aktivitete sinjifikante përgjatë Europës ku që të dyja anët tentojnë të shtojnë presionin dhe tregojnë mundësitë e tyre ushtarake.
Kjo hartë tregon tensionet në rritje midis NATO-s dhe Rusisë

tensionet mes NATO -RUSI

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close