Policët Rus tani sulmojnë edhe diplomatët amerikan në moskë!! (+video)

Televizioni Rus NTV ka shfaqur nj incizim në të cilin ,Siq thuhet shihet një polic Rus dhe një diplomat amerikan të cilët rrihen mes vete në hyrje të Ambasadës së SHBA-ve në Moskë.Ambasada amerikane akoma nuk ka komentuar për këtë ngajrje.

moska
Informacionet e para për këtë rrahje i ka publikuar në fund të qershorit Washington Post,duke u thirrur në deklaratat e diplomatve amerikan,të cilët për incidentin e kishin akuzuar policin Rus.Nga ana tjetër zyrtarët Rus thonë se ishte diplomati amerikan që kishte sulmuar policin.Megjithate nga incizimi shihet qartë se diplomati sulmohet nga polici i cili del me nxitim nga kabina e tij dhe sulmon diplomatin amerikan.Gjykojeni vet nga veideo.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close