Edhe Gjermania e Madhe në shpi.Franca në finale,me 2:0

Gjermania nuk ia arriti të kualifikohet për finalen e Europianit të sivjem,edhe pse në pjesë të madhe të lojes ishte ekipë dominante.Megjithate Franca nga ana tjetër ia arriti që në vendin e tyre të shkojë dhe të takohet me Ronaldon në finalen e madhe,dhe atë me meritë me golat e 25 vjeçarit Griezmann në min.45’+2 (P) dhe në min72′ 2:0.I cili edhe është lojtari i këtij turniri.Gjermania do të luaj me Islandën për vendin e tretë.

1_0_19_2B66_3F3_1_C00000_0_0_0.jpg

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close