Durrësi këtë sezonë pa roje plazhi!

Bashkia e Durrësit e pranon se këtë sezon turistik nuk do të ketë roje plazhi,aq të nevojshme për sigurinë e pushuesve në bregdet.Sipas kryetarit Vangjush Dko,shkak është jo vetëm mungesa e fondeve,por edhe fakti se ky shërbim duhet të ofrohet nga subjekte të licencuara.

roje plazh

“këtë vit nuk kemi fonde sepse edhe ai është një problem.Por nuk kemi asnjë subjekt të licencuar që të ketë bërë kërkesë pranë bashkisë për të kryer këtë aktivitet.Ne me punojësit tanë të Komunales dhe Plazhit nuk e kryejmë dot këtë shërbim.Duhet një subjekt për të realizuar gjithë sigurinë”.ka deklaruar Dako.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close