Danskernes Parti:Islanda është Europë,Franca Afrikë…!!

Pasi Reprezentacioni futbollistik francez eleminoi atë të Islandës në kampionatin Europian të futbollit,Partia e Danezve “Danskernes Parti” ka publikuar në Facebook-un e saj një porosi.

Në fakt ka publikuar një foto me porosi,e cila në njëren anë shfaqë futbollistat francez (Pogba,Sisoko,Evra…),dhe në anën tjetër Islandezët e bardhë,ndryshe siq shkruhet aty -Europianët e vërtetë.Franca është vënë nën thonjëza,dhe nën fotografi shkruan,Afrika!

13533228_1127042040674823_957080003432030372_n

“Shpërndajeni këtë foto nëse mendoni se Franca do të duhej të luante në Kupën e vendeve afrikane” shkruan aty.
Gjithashtu kjo parti u bënë thirrje të gjithëve të cilët dëshirojnë tu ndihmojnë kësaj partie të futet në parlamentin nacional,nëse nuk dëshirojnë që Europa të shndrrohet në “oborr afrikan”.
Përndryshe liderit të kësaj partie Danil Carlsen i është ndaluar hyrja në Rusi,sepse këtë ia ka ndaluar Vladimir Putin.

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close