UEFA EURO 2016-Portugalia Kampion Europe

Portugalia për herë të parë kampion Europe në Futboll.Ata mposhtën në finale ,në Stade de France në St.Denis,nikoqirin Francën me 1:0,pas vazhdimit të lojës.Edhe përkudër asaj se Cristiano Ronaldo qysh në minutën 25 për shkak të lëndimit të gjurit ka lëshuar fushën e futbollit.

Zëvendësuesi Eder ishte ai që i bëri dhuratë një gol portugezëve në minutën 109,për ta shënë Portugalinë drejt titullit të parë të madh.
Franca nga ana tjetër ka lëshuar rastin që pas 1984 dhe atij 2000 edhe njëhere të ngjitet Fronin Europian të Futbollit

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close