Autoritetet kufitare Bosniake,ua ndalojnë hyrjen 12 personave nga Kosova

Bosnia dhe Hercegovina vazhdon me të vjetrën dhe ende nuk i njeh dokumentat e Kosovës si dhe nuk i lë personat me dokumenta të Republikës së Kosovës të hynë në Bosnie.
Zyrtarë të policisë kufitare të BiH nuk kanë lejuar hyrjen në shtetin Bosniak 12 personave nga Kosova për shkakun siq ata thonë se “nuk kishin dokumenta udhëtimi adekuate për kalim kufiri”.

gp_doljani
Sipas kësaj policie në vendkalimin kufitar në Gradishka nuk u është lejuar hyrja pesë personave,ndërsa në vendkalimin kufitar Doljani shtatë personave nga Kosova nuk u është lejuar hyrja në Bosnie.Atyre u është dhënë dokument për refuzimin e hyrjes në B e H.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close