Kazakistan : imazhet nga hapësira zbulojnë mrekulli figurash nga punime kolosale antike !


Lartë në qiell mbi Kazakistan, nga teknologji moderne të hapësirës-të kohës,është zbuluar një mister i lashtë në terren.

11   22

Fotot satelitore nga një stepe e largët dhe e zhveshur veriore zbulojnë punime tokësore kolosale – figura gjeometrike të shesheve, kryqe/svastikave, linja dhe unaza me madhësinë e disa fushave të futbollit,që mund të shihen/njihen vetëm nga ajri dhe vlerësohet se më i vjetri duhet të jetë 8.000 vjeç!

4433

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS:
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close