Në sheshin “Zahir Pajaziti” në Prishtinë u hap panairi i punmeve tradicionale

PRISHTINË, 12 Korrik/ATSH/ – Punime të ndryshme tradicionale dhe produkte ushqimore u ekspozuan sot në në sheshin “Zahir Pajaziti” në Prishtinë.

largea_unnamed-11468318435

Këshilltari i ministrit të Diasporës, Kushtrim Sheremeti tha se “ky panair tashmë është bërë tradicional, pasi që ka shumë interesim nga bashkatdhetarët që vijnë nga diaspora për t’i blerë produktet dhe prodhimet që prezantohen në qendër të Prishtinës”.

Panairi do të qëndrojë i hapur katër ditë.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close