Në Nicë të francës,sulm në turmën festuese me kamion që ka lënë me dhjetra të vrarë

Një kamion i bardhë është vozitur direkt në turmën e njerzëve që po festonin ditën e Bastijës në qytetin Nice të francës.dhe sipas të dhënave të para a shumë të vdekur dhe të plagosur.

nice
Dhe sipas të dhënave të para vozitësi pasi ka vozitur në turmë pastaj ka zbritur nga kamioni dhe ka shtënë në njerëz të gjendur aty për rreth,derisa më vonë është vrarë nga forcat e sigurisë.Dhe sipas të dhënave të para janë 60 viktima deri mëtani.Por ngelet të shihet më vonë nga të dhënat zyrtare.

22

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close