Vrasësi masiv në Nicë një 31 vjeçar me prejardhje tunisiane

Sipas të dhënave të fundit,në ditën e Festes Nacionale franceze në qytetin Nicë,kanë humbur jetën 84 veta ,kurë një 31 vjeçar me prejardhje tunisiane ka vozitur një kamion mu në mesin e turmës festuese,e cili më pastaj të vritet nga forcat e sigurisë.

1_0_1_1389_3EA_1_C00000_0_0_0 (1)

 

Një zyrtarë i Nicës ,E Sioti ka thënë se ka parë një police e cila ka kërcyer në kamion për ta ndaluar sulmuesin i cili vrau kaq shumë njerëz.
“Në atë moment,policëve u është mundësuar ta neutralizojnë terroristin.Nuk do ta harroj atë shikim të policës e cila i zuri rrugën vrasësit”ka thënë Sioti.
Sipas një banori sulmuesi është lajmruar përnjëher ,ka filluar të shtiej dhe të shtypë njerëzit me kamion,njerëz të cilët ishin duke parë fishekzjarret,ndezur për ditën nacionale të Francës.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close