Peshmergat Kurde përfundimisht do të marrin ndihmë ushtarake amerikane

Për një kohë të gjatë një nga kundërshtarët më të ashpër të ISIS ‘ka kërkuar nga SHBA ndihmë ushtarake , dhe pas të martës ata më në fund do të marrin atë.

Kurdish-Peshmerga-002

Në një lëvizje historike, Shtetet e Bashkuara kanë rënë dakord zyrtarisht për një ndihmë ushtarake prej 415 $ për qeverinë rajonale kurde në Irakun verior.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close