Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Përrocka Gjilanase që ta shpifë!

IMG_20150916_171905Kjo është përrocka famëkeqe e Gjilanit.Kaq hiq është por asnjëhere nuk ia doli kush që të ia rregullojë shtratin dhe rrjedhat anësore që e qelbin atë e pastaja ajo na qelbë neve.Sa e premtimet paraelektorale e paselektorale janë dhënë e premtue se do e rregullojnë nuk numërohen, të dhëna pas lufte e këtej.Dhe siq e shikoni e pa rregulluar mbetet këtu e katërmbëdhjetë vjet.Është goxha sfidë të kalosh përskaj sajë kur ecen nëpër qytet.Ajo ta shpifë edhe atë shumë rëndë e keq,sidomos veres.Unë se kuptojë se si mundë të i përballojnë banorët e shtëpive e banesave që banojnë mu pranë kësaj përrockine.Faji është shumë i organeve komunale duke fillue nga kryetari aktual e ata të shkuar të cilët jo se mbajnë e mbajten premtim por edhe e harrojnë fare.Nuk duhet derdhë ujërat e fëlliqta aty por duhet infrastrukturë përkatëse kanalizimi.

IMG_20150916_171825            IMG_20150916_171911

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close