Japonezët,ju mësojnë se si duke pirë ujë mund ta përmirësoni shëndetin tuaj

Japonezët kanë shumë gjëra nga jeta e tyre të cilat me dëshirë do ti bënin edhe të tjerët,por nuk ia arrinë mu ashtu si ata.Ata njihen edhe për jetëgjatësi dhe shëndet të mirë.E kanë ata edhe një terapi të njohur e cila parandalon dhe ndihmon në shërimine shumë sëmundjeve.

111
E kjo terapi mbështetet në ujin tonë i cili është edhe ashtu pija më e vlefshme për shëndetin tonë në përgjithësi.Një shprehi e thjeshtë që në vete ngërthen ujin e pijshëm do tu ndihmonte juve që ta përmirësoni shnetin tuaj në shumë nivele.

E tëra ajo çfarë duhet të bëni është të pini një gotë ujë në momentin kur ju zgjoheni nga gjumi.Dhe nëse mendoni se kjo është ndonjë fjalë koti,gabim e keni.Në të vërtetë kjo është terapia e njohur japoneze me ujë.Kjo terapi,në mes tjerash parandalon sëmundjet siq janë:Artritisin,migrenën,zvogëlon dhembjen,dhembjen në gjoks,eleminon kolesterolin e keq,dhe shhtypjen e lartë të gjakut.

Sapo të zgjoheni në mëngjes ,pini 650 ml ujë,por jo nga çezmja.Më i miri ujë është ai i destiluari.Nëse përdorni ujin e destiluar,preferohet ti shtoni disa minerale si sodë bikarboni.Ia shtoni vetëm një lugë në tërë sasinë e ujit,sepse në të kundërten mund të jet i dëmshëm.
45 minuta pasi të keni pirë ujin,filloni rutinën ditore dhe hani mëngjesin.Mos hani asgjë përgjatë atyre 45 minutave.
pini s’paku 1 gotë ujë para çdo ngrënie dhe mos pini asgjë tjetër 2 orë pas ushqimit.Në këtë mënyrë do ta përmirësoni shumë shnetin tuaj.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close