schumacher nuk vizitohet më as nga shokët e tij më të ngushtë

Reginaldo Poliseli Leme një gazetar i njohur Brazilian që përcjell formula një një kohë të gjatë ka thënë për kanalin SporTV se Michael Schumacher,ish kampionin e shumëfishtë të formula 1,i aksidentuar rëndë gjatë skijimit në vitin 2013 ,nuk e vizitojnë as shokët më të ngushtë që kishte!

1890659
“Është familja e tij ajo që ka ndaluar çdo afrim Michael Schumachert,posaçërisht mediumeve.E as edhe shokët më të ngushtë nuk e vizitojnë më Schumacher.Ka kohë të gjatë që as Felipe Massa nuk e ka vizituar sepse e ka kuptuar se familja dëshiron që ta kalojë atë kohë me të,e ai dëshiron ta brojë këtë dëshirë.Të gjithë e dinë se schumi është në gjendje vegjetative ,dhe se ka humbur shumë nga masa muskuloze dhe se është mjaft i dobësuar.Diku në mediumet Gjeermane është spekulu se ka rënë në 45 kile.për të cilin njoftim,familja e tij ka ngritur aktpadi.Dhe nuk besoj se kjo informatë ka dalë nga familja duke ditë të drejtën e saj për ta mbrojtë atë”,tha Leme.

2405

Që nga koha kur schumacher kish pësu aksidentin dhe kish rënë në komë e që më pastaj gjysmë viti ma vonë të lëshohej për shërim në shtëpi,familja e tij ka dhënë pak informata për gjendjen e tij,për përparim të ngadaltë,kurse muajtë e fundit nuk ish dhënë asnjë informatë për gjendjen shendetsore të tij.

proinformacion.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close