Adem Huduti gjenerali shqiptar i ushtrisë turke,familjen e të cilit e përndoqi Rankoviqi, tani atë po e përndjek Erdogani!!

Adem Huduti…po një nga të burgosurit nga grushtshteti i dështuar në Turqi,dhe njëri nga oficerët me rangun më të lartë në mesin e të burgosurve,oficer i ushtrisë turke,gjeneral- është i lindur në Kosovë,shkruajnë mediat turke.

30-agustos-zafer-bayrami-ve-turk-silahli-kuvvetleri-gunu-balikesir-05

Huduti i cili para se ta marrë komandën mbi armatën e dytë turke,ka komanduar njesitë në kufijtë me Rusinë dhe Greqinë,për ca kohë ishte në krye të forcave turke në Afganistan.
I lindur më 1952 në fshatin Reçan,jo fort larg Prizrenit.Familja e tij ishte shpërngulur për Turqi kur ai ishte 5 vjeç.
Vr.Jonë-në kulmin përndjekjeve Rankoviqiane dhe shpërnguljeve masive me dhunë të shqiptarëve për Turqi….ju kujtohet aksioni famëkeq i armëve pas luftës së dytë botërore në atë ish Serbosllavinë.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close