Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Astronomët krijuan fotografinë më të madhe të universit


Astronomët nga univerziteti i Bochumit i kanë kaluar pesë vite që ta bëjnë fotografinë ma të madhe të gjithësisë të bërë ndonjëherë,të cilës edhe ia dolën dhe e bënë!

iipsrv
Dhe ajo që ia prezantuan botës ishte nëtë vërtetë e madhe,46 miliardë Pixel e arnuar nga 268 fotografi,dhe peshon 194 Gigabit!

Atë në madhësinë e vet origjinale mund ta shihni këtu:  shiko këtu

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close