Më 22 nëntor në Gjakovë do bëhet promovimi i dy veprave të Shaban Demiri ;LUFTA ÇLIRIMTARE NË MORINË dhe POROSIA E DËSHMORËVE


Më 22 nëntorë (e dielë) në Gjakovë do bëhet promovimi i dy veprave të Shaban Demiri; monografisë, LUFTA ÇLIRIMTARE NË MORINË, dhe përmbledhjes së poezive të akronuara të 201 dëshmorëve të UÇK-së, POROSIA E DËSHMORËVE,i cili do mbahet në hotel Europa në lagjen Dardhani (ish Piskotë) në Gjakovë duke filluar në ora 14:00 h.

12144863_879099888876187_2651113286375971597_n

Promovimi i veprave në fjalë, mbahet në prani të mediave vendore, me pjesmarje personalitetesh të jetës politike, shoqërore ushtarake dhe institucionale nga trevat tona, si dhe në prani të bashkëpunëtorëve, kontribuesve (veteranëve) që ishin pjesë e atyre ditëve të lavdisë. Të pranishmit do të përshëndeten me një fjalë rasti nga ish bashkëluftëtari dhe komandanti i zonës operative të Dukagjinit, zoti Ramush Haradinaj. Mysafirë special Sylejman Berisha nga fshati Viçdol, Tropojë Shqipëri, (nga shtëpia e barotit) dhe Besnik Krasniqi ( Tafa) nga B Curri – Shqipëri

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close