Targat provuese të Kosovës pranohen nga Shqipëria

TIRANE, 22 Korrik/ATSH/- Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës se nga sot deri më datën 30.09.2016i është aprovuar kërkesa e MPB-së për njohjen dhe pranimin e targave provuese të Republikës së Kosovës, në territorin e Republikës së Shqipërisë.

MPB sqaron se veturat që qarkullojnë me targa provuese gjatë kësaj periudhe kohore  duhet të jenë të pajisura edhe me sigurimet përkatëse të veturave .

“Pajisja e qytetarëve me targa provuese, si zgjidhje e ndërmjetme, do të vazhdoj deri në përfundimin e procedurave të prokurimit dhe përzgjedhjen e kompanisë për prodhimin e targave”, thuhet në njoftim.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close